2016-05-19 01:00:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Honnan juthat plusz bevételhez?

Napi horoszkóp május 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nagy lépéseket tehet ma előre a régóta húzódó jogi ügyekben, és az ingatlanával kapcsolatos teendők is könnyebben mennek. Ha fontos üzleti találkozója lesz, azt időzítse délutánra!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A délelőtt nyugtalanul telik, bár semmi nem indokolja, ön még is feszült, ideges. Ebéd után viszont új erőre kap, a hangulata is jobb lesz, és remekül halad előre a feladataival. A párkapcsolati problémákat ma ne rángassa elő, nem alkalmas a mai nap a konfliktusok tisztázására.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jobban át kellene gondolnia a céljait, a mai nap alkalmas erre. Nagyon sok mindent akar egyszerre, kapkod és türelmetlen. Ragaszkodjon egy tervéhez, és azt vigye végig következetesen! Ha így tesz, akkor sikerrel zárhatja a mai napot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma a pénzügyi dolgokat kellene sínre tennie. Ön hajlamos a meggondolatlan költekezésre, ezt most mindenképp el kellene kerülnie, különben a hónap végén komoly nehézségei lehetnek. El kellene gondolkodnia azon, honnan juthatna plusz bevételhez…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó hangulatban ébred, és idegenekkel is úgy tud majd beszélgetni, mintha régről ismernék egymást. Jól tudja képviselni azt, ami fontos az ön számára. A fontos üzleti tárgyalásokat időzítse mára!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter újra kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal, ez szükségtelen kiadásokra csábítja. Nyugodtan mondhat egyszer nemet is, ha túl soknak érzi a terhet a vállán. Ne dolgozzon többet, mint amennyit feltétlenül muszáj. Ma este töltse a jó barátaival az idejét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok szórakozást ígér a mai nap önnek. Laza és vidám lesz, ha ön egyedülálló, akkor most sok alkalma lesz az ismerkedésre. Ha van kedvese, akkor viszont vigyázzon, mennyire enged a flörtölés vágyának, ebből még komoly problémái is lehetnek…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Gondolja végig, mi az, amin változtatnia kellene – ma megtalálja a helyes válaszokat. Találkozzon a barátaival, mert most értékes felismerésekhez juthat a velük való beszélgetés során.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Tele van energiával, és ha nyitott is tud maradni, akkor ma szép élményekben lehet része. Ha régóta tervezi, hogy kipróbál egy új hobbit, akkor most jött el ennek az ideje!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne hajszolja magát, nézzen szét az életében, keressen pozitív dolgokat. A pénzügyeire viszont figyeljen fokozottan, mert váratlan kiadásai lehetnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Előfordulhat, hogy komoly nézeteltéréseket kell elsimítania. Jó lenne, ha higgadtan, észérvekkel tisztázná a helyzetet. Mások nagyon is hallgatnak az ön javaslataira.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Most szüksége van a társaságra. Este, ha teheti, menjen szórakozni. Ma érdekes ismeretségekre tehet szert. A szerelemben is szép órák várnak önre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: